Spring naar inhoud

Werkgebieden

Wil je aan de slag als vrijwilliger bij Het Bruisnest? Kijk eens bij de werkgebieden of er iets voor je tussen zit. Verder zijn er regelmatig activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen en zijn er opleidingen en/of projecten waar je aan kunt deelnemen. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen als bezoeker voor een gratis kopje koffie of thee.
Op Het Bruisnest onderscheiden we de volgende werkgebieden:

Techniek

Het werkgebied Techniek valt onder de maatschappelijke participatie. In det werkgebied kunnen vrijwilligers zich ontwikkelen op het gebied van techniek: PC-Hulp, Repaircafé en Klussendienst.
Meer informatie over het werkgebied Techniek

Facilitair

Het werkgebied Facilitair valt onder de maatschappelijke participatie. In dit werkgebied kunnen vrijwilligers zich ontwikkelen op het gebied van Receptie, Administratie en Schoonmaak.
Meer informatie over het werkgebied Facilitair

Catering

Het werken in de keuken van Het Bruisnest is een leuke ervarings­werkplek voor mensen die in de horeca willen werken. High tea, Hapjes voor een feestje, Lunch, Warme maaltijd e.d.
Meer informatie over het werkgebied Catering

Communicatie

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van Het Bruisnest. We hebben het dan over communicatie richting vrijwilligers, sa­men­werkings­partners en fondsen.
Meer informatie over het werkgebied Communicatie

Persoonlijk Herstel

Het werkgebied persoonlijk herstel organiseert allemaal activiteiten ter bevordering van de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Dit kan bijvoorbeeld zijn op sociaal- en/of op sportief vlak. Te denken valt aan diverse activiteiten rond de feestdagen, sportactiviteiten e.d.
Meer informatie over het werkgebied Persoonlijk Herstel

Algemene Coördinatie

Algemene coördinatie is een groot onderdeel binnen Het Bruisnest. In dit werkgebied ondersteun je vrijwilligers in hetgeen zij nodig hebben. O.a. Coachen, Netwerken, Intake en Evaluatie.
Meer informatie over het werkgebied Algemene Coördinatie

Bekijk ook de openstaande vacatures en het aanbod aan cursussen.