Spring naar inhoud

Facilitair

Het werkgebied facilitair valt onder de maatschappelijke participatie. In deze werkgebieden kunnen vrijwilligers zich ontwikkelen op het gebied van facilitair.

Werken bij de Receptie/secretariaat (locatie Gouda)

Op Het Bruisnest begroet je de bezoekers, bepaalt de aard en het doel van het bezoek, en stuurt hen door naar de juiste personen of bestemmingen. Je beantwoordt de telefoon, screent en verbindt door en neemt berichten aan. Handelt informatieverzoeken af, bijvoorbeeld door eenvoudige informatie of een brochure te geven over de vestiging en legt gegevens vast over het informatieverzoek. Neemt de mail door etc.

Ook behoort de Reach out bij de receptie. Dit betekent dat jij zorgt voor de interne samenhang van vrijwilligers. Hiermee wordt bedoeld, dat de medewerker ervoor zorgt dat vrijwilligers bij Het Bruisnest betrokken worden. B.v. tijdens een ziekteperiode willen we contact blijven houden met de vrijwilliger, een kaartje sturen, contact houden met mensen die buiten Het Bruisnest werken. Daarnaast krijg je een verjaardagskaart.

Het coördinatieteam van Het Bruisnest vindt het belangrijk dat vrijwilligers het gevoel hebben dat zij welkom zijn en gelijkwaardig zijn aan andere vrijwilligers.

Administratiewerk (locatie Gouda)

Naast receptiewerk is er ook veel administratiewerk te doen. Ook hierin kun jij je ontwikkelen. Denk aan bezighouden met financiële zaken, werk en schoonmaakroosters maken, archief bijhouden, planbord, postvakjes op orde houden etc. Er valt genoeg te leren.

Werktijden receptie:

Maandag t/m vrijdag: 9.00u – 13.00u en 12.30u – 16.30u

Werktijden administratie: In overleg

Vacature: Coördinator Receptie

Schoonmaakwerk (locatie Gouda)

Het schoonmaakteam houdt het pand schoon. Hierbij kunt u denken aan; stofzuigen, stoffen, dweilen etc.,

Iemand die straks wil werken in de schoonmaakbranche leren wij het één en ander aan hoe je met de benodigde materialen om kan gaan voor schoonmaakwerk.

Ons schoonmaakteam is vrij klein, dus u kunt zich zeker nog bij dit team aansluiten.

Op het moment dat er geen schoonmakers zijn, doen we het met elkaar als vrijwilligers en dit zal via een rooster gaan.

Vacature: Schoonmaker