Stagelopen

Wij zijn m.i.v. september 2023 op zoek naar stagiaires!

Ben jij opzoek naar een leuke en leerzame stageplek? Bekijk hieronder de vacature(s) van het Bruisnest!

Jouw werkplek:

Het Bruisnest is een ontwikkelplaats waar vrijwilligers hun kwaliteiten en talenten kunnen inzetten om zo door te groeien naar een plek in de maatschappij.

Het Bruisnest draait om meedoen en meetellen in de samenleving, positieve sociale ervaringen opdoen en het inzetten van eigen talenten en kwaliteiten. Door vanuit het sociaal isolement laagdrempelig in verbinding met de maatschappij te kunnen komen worden de kansen op re-integratie vergroot.

In de praktijk blijkt dat de eigen kracht van de vrijwilligers bevorderd wordt. Sleutel is dat vrijwilligers meer verantwoordelijkheden krijgen en worden uitgedaagd om hun ervaring, kennis en kracht te gebruiken. Ze voelen zich mede-eigenaar van de processen en werkzaamheden waar ze aan deelnemen en zijn er trots op. De essentie zit in het vrijmaken van kennis, ervaring en motivatie die de vrijwilligers al in zich hebben, maar die vaak ernstig verwaarloosd zijn en tot dan niet of nauwelijks gebruikt worden.

Door het werken bij Het Bruisnest zoveel mogelijk te normaliseren werkt dit herstel bevorderend bij de vrijwilliger en kunnen mensen hun eigen leertraject inzetten en weer deelnemen aan de samenleving. De vraag naar hulp wordt in verloop van tijd minder.

Het Bruisnest is toegankelijk voor bezoekers van maandag t/m vrijdag. Iedereen is welkom voor een gratis kopje koffie .

 Wij bieden:

Kwintes biedt speciale trainingen voor stagiairs aan!

Als je stage bij Kwintes loopt, krijg je kans ervaring op te doen in een interessante, veelzijdige organisatie, waarbij je een goede basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid, er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten en je ontvangt een stagevergoeding naar rato.

Heb je belangstelling voor deze vacature, dan kun je solliciteren via de link  onderaan deze pagina. Sollicitaties worden enkel in behandeling genomen via de site en op volgorde van binnenkomst.

Voor meer informatie over deze stageplaatsen:

Graag contact opnemen met Yvonne Visser via 06-27071939. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar: stage@kwintes.nl.

Stage Social Work MBO4 MZ- Participatiemedewerker Gouda Bruisnest

Aantal uren(vast of min/max): vanaf 16 uur

Functieomschrijving:
De gewenste startdatum van de stage is 1 september 2023, voor minimaal 16 uur en maximaal 24 uur per week. Het betreft een stage voor één schooljaar. Locatie: Gouda centrum.

Kwintes zoekt voor team Bruisnest Gouda een stagiair Maatschappelijke zorg (mbo4). Als participatie medewerker bied je ondersteuning aan vrijwilligers en bezoekers van Bruisnest. Je werkt volgens de herstelvisie en werkt ontwikkelingsgericht.

Wat we van jou verwachten:
Je volgt de mbo-opleiding Sociaal werker of Maatschappelijk zorg, leerjaar 2 of 3.

Bij MZ bij voorkeur profiel Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage. Je kan snel relaties opbouwen en onderhouden en je bent flexibel. Je staat stevig in je schoenen, stelt grenzen en kan zelfstandig werken. Belangrijk is dat je snel kan schakelen van het één naar het ander.

Ben jij die duizendpoot die houdt van aanpakken? Dan is dit jouw uitdaging!

Stagevergoeding: € 357,- bruto per maand bij 36 uur (naar rato)

Stage Social Work HBO – Participatiemedewerker Gouda Bruisnest

Aantal uren (vast of min/max): vanaf 16 uur

Functieomschrijving:

De gewenste startdatum van de stage is 1 september 2023 voor minimaal 16 en maximaal 24uur per week. Het betreft een stage voor één schooljaar. Locatie: Gouda centrum.

Kwintes zoekt voor team Bruisnest Gouda een stagiair Social Work. Als participatie medewerker bied je ondersteuning aan vrijwilligers en bezoekers van Bruisnest. Je werkt volgens de herstelvisie en werkt ontwikkelingsgericht.

Wat we van jou verwachten:

Je volgt de hbo-opleiding Social Work of Toegepaste psychologie, leerjaar 2 of 3. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage. Je kan snel relaties opbouwen en onderhouden en je bent flexibel. Je staat stevig in je schoenen, stelt grenzen en kan zelfstandig werken. Belangrijk is dat je snel kan schakelen van het één naar het ander.

Ben jij die duizendpoot die houdt van aanpakken? Dan is dit jouw uitdaging!

Stagevergoeding volgens CAO GGZ: € 357,- bij 36 uur (naar rato)

Facebook
Twitter
YouTube