Keuken

Werken in de keuken van Het Bruisnest

Als je het leuk vind om in de keuken te werken zit je bij Het Bruisnest op de goede plek.
Het werken in de keuken van “Het Bruisnest”, is een leuke ervaringswerkplek voor mensen die in de horeca willen werken. Je  kunt werkervaring opdoen in hetgeen jij wilt leren.

Regelmatig bieden wij de opleiding keuken assistent aan via de SVH. Er is nu een groep bezig om de opleiding af te ronden en hopen dit jaar, bij voldoende aanmeldingen weer een nieuwe cursus te starten.

Op dit moment besteden we veel aandacht aan het bereiden van de lunch, afhaalmaaltijden en cateringopdrachten.
Elke maandag, woensdag en donderdag wordt er een verse maaltijd gekookt, die vanaf 16.00u opgehaald kunnen worden. Kijk hier voor een voorbeeld van het weekmenu

Werktijden in de keuken:

Maandag t/m vrijdag
Maandag, woensdag en donderdagmiddag
10:00 – 14:00
14:00 – 16:30

Werken in de keuken van het wijk-eethuis Nelson Mandela

In het Nelson Mandela Centrum wordt er op de donderdagen gekookt voor mensen uit de wijk. Meestal kook je voor ongeveer 30 mensen. Met elkaar worden de maaltijden bepaald, je kunt met eigen recepten komen, er zijn veel mogelijkheden. Na de maaltijd wordt alles weer opgeruimd en laten we een schone keuken achter.

Je kunt hier werken als gastvrouw/-heer of meewerken aan het bereiden van de maaltijd.

Werktijden: 

Donderdag14:00 – 19:30

Werken als gastheer/-vrouw

Als gastheer/-vrouw zorg je voor het verwelkomen van de bezoeker, zodat die zich prettig voelt in Het Bruisnest. Zo zorg je voor de koffie en thee en biedt dit de bezoekers aan. Je neemt de lunchbestellingen op en geeft deze door aan de keuken. Af en toe een praatje maken met de bezoeker hoort er ook bij. Je kunt de bezoeker informatie geven als daarom gevraagd wordt. Er is een goede handleiding en je zult zien dat je er snel in zal groeien. Meestal werk je met z’n tweeën, dus je staat er niet alleen voor.

De gastheer/vrouw heeft een belangrijke functie omdat een warme ontvangst bezoekers goed doet en dit er aan bijdraagt dat mensen weer terugkomen naar Het Bruisnest.

Werktijden:

Maandag tot vrijdag09:30 – 13:30
Facebook
Twitter
YouTube