Spring naar inhoud

Communicatie

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van Het Bruisnest. We hebben het dan over communicatie richting vrijwilligers, samenwerkingspartners en fondsen.

Redactie nieuwsbrief (locatie Gouda)

De redactie heeft een belangrijke plek in “Het Bruisnest”. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief uit, met allerlei nieuwtjes over Het Bruisnest en andere belangrijke zaken.

Het werken in de redactie houdt in dat u al het nieuws verzamelt vanuit de verschillende werkgebieden, artikelen worden aangeleverd waarna de redactie dit vervolgens in de nieuwsbrief gaat plaatsen. De redactie werkt ook samen met de grafisch ontwerpers.

Grafisch ontwerpers (locatie Gouda)

Heb jij kennis van Photoshop, InDesign of Illustrator en vind je het leuk om flyers etc. te ontwerpen? Dan ben je op het goede adres bij Het Bruisnest. Wij vinden het belangrijk om ons te profileren in Gouda dus er worden regelmatig flyers gemaakt.

PR (locatie Gouda)

In samenwerking met de redactie werken ook mensen gericht voor de PR naar buiten. De PR vrijwilligers plaatsen nieuws op de website, schrijven stukjes voor in de krant, zorgen voor de externe nieuwsbrieven etc..

Webredactie: social media (locatie Gouda)

Het Bruisnest wil zich ook profileren via de sociale media. We zetten nieuws op Twitter en we hebben een Facebook pagina. Als je hierin handig bent, dan zit je bij ons op je plek. Ben je daar handig in of wil je het leren.

Vacature: Medewerker communicatie

Radio Bruisnest “Totaal Normaal” (locatie Gouda)

Interessante mensen, inspirerende verhalen interviews en muziek.

Stigma’s taboes en meer.

Radio Totaal Normaal breekt clichés en vooroordelen op en biedt ruimte aan mensen met interessante of inspirerende ervaringen. Ook mensen met stigma’s door onder andere seksuele voorkeur, psychische kwetsbaarheid, woonsituatie etc. We spreken niet alleen hen, maar ook ervaringsdeskundigen, coaches en kenners, cabaretiers en meer. De nadruk ligt op het menselijke en niet alleen de problemen erachter. Er is genoeg ruimte voor serieuze onderwerpen maar ook ontspanning en humor. Leer mensen kennen vanuit een andere hoek of wordt zelf geïnspireerd.

Voor meer informatie ga naar www.hetbruisnest.nl/totaalnormaal

Vacature: Medewerker Radio maken