Communicatie

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van Het Bruisnest. We hebben het dan over communicatie richting vrijwilligers, samenwerkingspartners en fondsen.

We hebben dan ook een heel divers team met veel verschillende taken. Elke week komt er een weekflyer uit. Deze wordt door de ene vrijwilliger in elkaar gezet, door een volgende geprint en weer door een andere digitaal gemaakt en verstuurd. Daarnaast werken we ook aan de nieuwsbrief. We hebben ook een bruisjournaal dat elke vrijdag verschijnt en ook hiervoor moet een draaiboek worden gemaakt. Ook de presentatoren komen uit dit werkgebied.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief komt elk kwartaal uit en wordt geschreven door een aantal mensen. Zij verzamelen de verschillende nieuwtjes uit de werkgebieden en schrijven hier een leuk stukje van. Deze worden samengevoegd en vervolgens door één grafisch ontwerper mooi opgemaakt. Deze wordt naar vrijwilligers, oud-vrijwilligers, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden verzonden.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is alles wat uitgestuurd wordt, mooi maken. Hier bestaan verschillende programma’s voor. Van verjaardagskaarten tot aan activiteitenflyers, alles gaat door de handen van een grafisch ontwerper.

Social media

Social media speelt momenteel een grote rol. Hier doe we in het werkbied ook het een en ander aan. We hebben onze weg naar Facebook gevonden en zijn hier actief op bezig. We willen met andere sociale media kanalen zoals Instagram en LinkedIn meer gaan doen. Ook op YouTube hebben we een aantal kanalen waar we wat actiever mee aan de slag willen. Dus vind je het leuk om content te creëren? Kom dan bij ons aan de slag!

Ook hebben we een editor voor het radioprogramma en het Bruisjournaal. Deze maakt van de uitzending een podcast en het journaal wordt opgeleukt. Hier kunnen en willen we ook van alles mee, dus als dat je leuk lijkt, laat het ons even weten!

Radio Totaal Normaal

Interessante mensen, inspirerende verhalen interviews en muziek.

Stigma’s taboes en meer.

Radio Totaal Normaal breekt clichés en vooroordelen op en biedt ruimte aan mensen met interessante of inspirerende ervaringen. Ook mensen met stigma’s door onder andere seksuele voorkeur, psychische kwetsbaarheid, woonsituatie etc. We spreken niet alleen hen, maar ook ervaringsdeskundigen, coaches en kenners, cabaretiers en meer. De nadruk ligt op het menselijke en niet alleen de problemen erachter. Er is genoeg ruimte voor serieuze onderwerpen maar ook ontspanning en humor. Leer mensen kennen vanuit een andere hoek of wordt zelf geïnspireerd.

Voor meer informatie ga naar https://www.hetbruisnest.nl/radio-totaal-normaal of de website van radio totaal normaal

Facebook
Twitter
YouTube