Spring naar inhoud

Activiteiten

Creatief

Binnen Het Bruisnest kun je creatieve workshops volgen. Iedere maandagmiddag zitten er twee vrijwilligers enthousiast klaar om een leuke workshop te geven. Daarnaast is er gezellig contact.

Tijd: Maandagmiddag van 15:00u – 16:30u

Loopgroep Fit & Happy

Onder leiding van een trainer is de loopgroep Fit & Happy ontstaan. Twee momenten in de week wordt er hardgelopen in het Groenhovenpark. Iedereen die wil mag hieraan deelnemen. Achteraf is er een moment om koffie met elkaar te drinken en na te praten.

Er wordt gelopen op:
Dinsdagmiddag: 13.30u – 16.00u
Adres: Langlaufvereniging Gouda, Tobbepad 4

Spelletjesavonden

Regelmatig vinden er spelletjesavonden plaats op de woensdag. Wil je meedoen, houd dan Facebook en de website in de gaten. In ieder geval zal het regelmatig terugkeren. Belangrijk hierbij is ook de ontmoeting en de gezelligheid die we met elkaar hebben.

Meet & Greet

Regelmatig organiseert Het Bruisnest in samenwerking met Kernkracht een Meet & Greet avond.  Het gaat hierbij om de ontmoeting en nieuwe contacten op te bouwen. Deze avond is er ook een programma met activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Bingo

Wanneer mensen weer zin hebben in een bingo, wordt dit georganiseerd door de mensen die creatief geven. i.p.v. creatief wordt er Bingo gespeeld. De kosten zijn dan € 2,00 per middag als je met 1 kaart speelt. Op facebook wordt aangegeven wanneer er weer een bingo plaats vind.

Internetcafé

Het Bruisnest beschikt ook een internetcafé. Er staan computers in de inloopruimte die gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we ook computers staan in de Computerruimte, die vooral in de middag beschikbaar zijn.

Eenmalige activiteiten

Naast de activiteiten hierboven worden bij Het Bruisnest ook veel eenmalige activiteiten georganiseerd. Zie onze activiteitenkalender voor een totaaloverzicht.

Bekijk hier de activiteitenkalender