Het Team

Yvonne

Hallo, Ik ben Yvonne Visser, coördinator van Het Bruisnest. 9 jaar geleden ben ik gestart met oprichten van het Bruisnest. Kwintes gaf mij daar alle ruimte in. Ik heb het 3 jaar vrijwillig gedaan en toen in dienst gekomen bij Kwintes.
 
Ik ben dit jaar 50 geworden en een echte Waddinxvener. Ik zit niet veel stil. Naast het werk ben ik veel te vinden bij de korfbalvereniging, waar ik 41 jaar korfbal. Ik geef trainingen aan gezellige pubers en ga over het technische gedeelte van de vereniging. Vorig jaar ben ik gestart met een burgerinitiatief in Waddinxveen, Het Bruispunt. Wekelijks komen kwetsbare en eenzame mensen gezellig eten.
Verder probeer ik vaak even de ontspanning te zoeken door series te kijken via Netflix of ik lig uitgeteld op de bank.
 
Ik geniet enorm bij het Bruisnest. Het is zeer gevarieerd werk, soms wat zwaar, maar we bereiken wel wat. Dat is ook de reden waarom ik dit project heb opgezet met een uitstekende achterban vanuit Kwintes. Ik maak me hard voor de mensen en ben een echte vechter om te bereiken wat nodig is.

Manelia

Hallo,
Graag stel ik mij even kort voor : Ik ben Manelia Hordijk 35 jaar en moeder van 2 kinderen.
Ik heb een dochter van 19 jaar en een zoontje van 7  en wordt bijna oma van een kleinzoon.
Verder werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag bij Het Bruisnest als receptioniste.
Tijdens mijn werk ontvang ik bezoekers, doe ik administratief werk, neem de telefoon aan en hou ik bij wie er aanwezig is en weer vertrekt.
Ik vind het leuk om met mijn zoontje vele dingen te ondernemen zoals skeeleren, wandelen en zwemmen
Zelf vind ik het leuk om te skeeleren en te gamen, ook kijk graag series.

Eline

Laat ik mij eerst even voorstellen :
 
Mijn naam is Eline van den Heuvel. In mei 2021 ben ik de opleiding Sociaal Werker gaan volgen, en die blijkt mij op het lijf geschreven. Actief luisteren en doorvragen totdat je de ander echt begrijpt, meetellen in de samenleving, positieve ervaringen opdoen en het inzetten van je eigen talenten, dat wil toch eigenlijk iedereen?!
Na jaren te hebben gewerkt in de visagie merkte ik dat het vooral de gesprekken met klanten waren die mij voldoening gaven. Iets kunnen betekenen voor een ander op welke manier dan ook, dat is waar ik mezelf meer in wilde ontwikkelen. Ik ben nog altijd erg blij met de carrièreswitch die ik gemaakt heb.
 
Ik ben elke dinsdag, woensdag en vrijdag bij Het Bruisnest te vinden!
 
In mijn vrije tijd, teken of schilder ik graag, maar ik ben ook vaak op de kinderboerderij te vinden met mijn zoontje.

Timo

Hallo ik ben Timo 24 jaar en stagiair bij Het Bruisnest. Hier hou ik me vooral bezig met de klussen en de activiteiten op de woensdag middag. Dit doe ik nu een jaar met veel plezier, vooral het contact met alle vrijwilligers vind ik het leukste van mijn dag.
Ik volg de opleiding begeleider specifieke doelgroepen in Utrecht. Met deze opleiding ben ik nu een jaar bezig. Buiten de opleiding ben ik actief op en naast het veld bij de plaatselijke voetbalvereniging. 

Camilla

Hallo ik ben Camilla, 33 jaar, moeder van 2 kinderen en wij wonen met z’n drieën in Moordrecht.
Sinds half maart ben ik begonnen als stagiaire bij ‘Het Bruisnest’, ik volg de opleiding tot Sociaal werker, deze opleiding volg ik via instituut Capabel onderwijs.
Ik ben aanwezig op de woensdag ochtend, donderdag en vrijdag hele dagen, om mijn stage te kunnen volgen.
in de korte tijd die ik hier nu ben heb ik al vele mooie ervaringen op kunnen doen, en zeer veel kunnen leren.
Iedereen is erg behulpzaam, vriendelijk en vol positieve energie.
Het is een fijne plek om aanwezig te zijn met ruimte tot ontwikkeling.

Ik houd me bij het bruisnest bezig met algemene coördinatie , koken, en communicatie.
De keuken vind ik leuk omdat ik hier veel ervaring in heb. De communicatie en de activiteiten zie ik als een prachtige uitdaging om veel lessen uit te mogen halen en mezelf te laten groeien.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn 2 kinderen en mijn vriend of ga ik gezellig met vrienden op stap.
Leuk weetje over mij, ik hou altijd van een praatje, zeker onder het genot van een kopje koffie.

Safouane

Even voorstellen!
Ik ben Safouane maar iedereen noemt mij Saf, ik ben een sportieve, hardwerkende, enthousiaste jongen. In mijn omgeving sta ik bekend als een behulpzame en rustige jongen. Verder loop ik niet snel weg voor een uitdaging. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding Sociaal werker bij Capabel onderwijs. Ik vind het erg leuk om stage te lopen bij het Bruisnest, ik zal aanwezig zijn op maandag, woensdag en donderdag.
Hiervoor heb ik gewerkt als Ict’er en vond ik het fijn om mensen te helpen. Dus als er vragen zijn over computers kan ik daar altijd bij helpen schroom je niet!  Mijn hobby’s zijn sporten, tekenen en gamen. Het lukt me niet altijd om overal evenveel tijd voor in te bouwen, maar dat probeer ik wel.