Spring naar inhoud

Catering

Werken in de keuken van Het Bruisnest (locatie Gouda)

Als je het leuk vind om in de keuken te werken zit je bij Het Bruisnest op de goede plek.

Het werken in de keuken van “Het Bruisnest”, is een leuke ervaringswerkplek voor mensen die in de horeca willen werken. Je  kunt werkervaring opdoen in hetgeen jij wilt leren. Op dit moment besteden we veel aandacht aan het bereiden van de lunch en het maken van koek en taart.

Geregeld krijgen wij opdrachten voor catering zoals b.v. High tea, hapjes voor een feestje, lunch, warme maaltijd etc.. Het is gezellig en leerzaam om hier met elkaar aan te werken en te zorgen voor een tevreden klant.

Elke maandagavond en vrijdagmiddag wordt er een warme maaltijd gekookt.

Werktijden in de keuken:

Maandag t/m vrijdag: 10.00u – 14.00u of 11.00u – 15.00u
Maandagmiddag: 14.00u – 19.00u

Vacatures:

Werken in de keuken van het Wijkeethuis Nelson Mandela (Gouda)

In het Nelson Mandela Centrum wordt er op de donderdagen gekookt voor mensen uit de wijk. Meestal kook je voor ongeveer 30 – 40 mensen. Met elkaar worden de maaltijden bepaald, je kunt met eigen recepten komen, er is veel mogelijk. Na de maaltijd wordt alles weer opgeruimd en laten we een schone keuken achter.

Je kunt hier werken als Gastvrouw/heer of meewerken aan het bereiden van de maaltijd.

Werktijden: Donderdag 15.00u – 20.00u

VacatureCoördinator wijkeethuis Nelson Mandela

Werken als gastheer/vrouw (locatie Gouda)

Als gastheer/vrouw zorg je voor het verwelkomen van de bezoeker zodat die zich prettig voelt in Het Bruisnest. Zo zorg je voor de koffie en thee en biedt dit de bezoekers aan, Je neemt de lunch op en werkt hierin samen met de keuken. Af en toe een praatje maken met de bezoeker hoort erbij. Je kunt de bezoeker informatie geven als daarom gevraagd wordt. Er is een goede handleiding en je zult zien dat je er snel in zal groeien. Meestal werk je met z’n tweeën, dus je staat er niet alleen voor.

De gastheer/vrouw heeft een belangrijke functie omdat een warm ontvangst bezoekers goed doet en dit draagt er aan bij de mensen weer terugkomen naar Het Bruisnest.

Werktijden: 10.00u – 14.00u of 11.00u – 15.00u