Spring naar inhoud

Diensten Gouda

De locatie Gouda van het Bruisnest biedt verschillende diensten aan. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor computerproblemen, het bestellen van een catering of voor wanneer u hulp nodig hebt met uw administratie. Voor actuele informatie kunt u ons ook volgen op Facebook.

Keuken

Het Bruisnest biedt bezoekers een gezellige plek om een kopje koffie te drinken of een brood- en of soepmaaltijd te nuttigen. Iedere maandagavond en vrijdagmiddag wordt er voor een leuk prijsje een warme maaltijd geserveerd, verzorgd door de keuken.

Diner wijkcentrum

Het Bruisnest kookt elke donderdagavond in het wijkcentrum Nelson Mandela. Inloop is vanaf 17:00 uur, de maaltijd van €5,00 wordt om 17:45 geserveerd. Aanmelden kan tot donderdag vóór 12:00 uur via 0182-522435 of info@hetbruisnest.nl. Zie voor meer informatie de flyer van Nelson Mandela.

PC Hulp

Heeft u problemen met uw computer, telefoon of tablet? Dan kunt u terecht bij de mensen van PC Hulp. De vrijwilligers van het Bruisnest helpen u graag telefonisch, via e-mail of bij ons op locatie. Iedereen is van harte welkom om hulp te vragen.

Repaircafé

Bij ons repaircafé kunt u terecht met uw defecte apparaten. Hier zullen wij proberen de spullen te herstellen. Heeft uw defecte apparaten die u wil laten repareren neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op om een afspraak te maken.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram